Automatisch aanvullen login en e-mail uitzetten in webbrowser(s)

Het laten onthouden van een e-mailadres en wachtwoord door de een webbrowser kan tot problemen leiden met inloggen in Apollo. Hieronder staat per webbrowser uitgelegd hoe je dit kan uitzetten om dit te voorkomen.

Google Chrome

1. Open Google Chrome.
  2. Klik rechtsboven in de browser op de drie verticale puntjes.
  3. Er opent een menu, klik op instellingen onderaan in dat menu.
  4. Klik links in het menu op “automatisch aanvullen”.
  5. Klik daar op “wachtwoorden”.
  6. Zet nu het vinkje uit bij “automatisch inloggen” (rondje naar links)
  7. Automatisch onthouden en aanvullen van login gegevens is nu uitgeschakeld.
Icon

Let op:

onder deze instellingen kan je eventueel opgeslagen wachtwoorden verwijderen.

Safari

1. Open de Safari browser.
  2. Klik linksboven op “Safari”.
  3. Klik in dit menu op voorkeuren.
  4. Er opent een scherm. Klik in dit scherm op formulieren.
  5. Zet het vinkje dat voor “Gebruikersnamen en wachtwoorden staat” uit.
  6. Klik op het knopje er naast dat “wijzig” heet.
  7. Nu opent het wachtwoorden scherm.
  8. Selecteer de regel waar het wachtwoord van Apollo.coach in staat.
  9. Klik rechtsonder op verwijder.
  10. Automatisch onthouden en aanvullen van login gegevens is nu uitgeschakeld.

Firefox

1. Open de Safari browser.
  2. Klik rechtsboven op de drie horizontale streepjes.
  3. Klik op “instellingen”.
  4. Klik links in het menu in “privacy en veiligheid”.
  5. Scroll naar beneden totdat je “Logins en wachtwoorden” tegen komt.
  6. Zet het vinkje links naar “Aanvullen logins en wachtwoorden” uit.
  7. Automatisch onthouden en aanvullen van login gegevens is nu uitgeschakeld.

Internet Explorer

1. Open de internet Explorer browser.
  2. Klik rechtsboven op de drie horizontale puntjes.
  3. Klik op “instellingen”.
  4. Klik linksboven op profielen.
  5. Klik in de midden kolom op “wachtwoorden”.
  6. Zet het schuifje rechtsboven in de midden kolom naast “aanbieden om wachtwoorden op te slaan” uit (naar links).