Cliënt laten inloggen op portal

Om cliënten te kunnen laten inloggen in het cliëntenportal moet je twee zaken organiseren. Je moet een link naar je portal op je website plaatsen en je moet de persoon die moet inloggen op de portal uitnodigen op jouw portal.

1. Ga naar instellingen.
  2. Ga naar het tabblad cliënt login instellingen.
  3. Kopieer de link die staat achter “de link naar jouw portal”.
  4. Plaats de link in de navigatie van je website zodat hij goed zichtbaar is voor al jouw cliënten.
  5. Als dit gebeurd is doe je het volgende:
    1. Ga naar contacten
    2. Klik op het contact dat je wilt uitnodigen op de portal
    3. Zet rechtsboven het schuifje ”Sta inloggen portal toe” aan.
    4. Klik vervolgens op de link “Stuur uitnodiging inloggen portal”.
    5. Er verschijnt een nieuwe pagina met de login mail.
    6. Verstuur de login mail.
Icon

Let op

De login link is 24 uur geldig om veiligheidsredenen. Als de link niet werkt, verstuur dan opnieuw de bovenstaande mail naar je cliënt.