Intake formulier op website zetten

Nadat je alle hebt ingesteld, kan je het intake formulier op je website plaatsen. Dit doe je als volgt.

1. Login in Apollo.
  2. Ga naar instellingen > tabblad client login instellingen > intake formulier link
  3. Klik op de “kopieer link” knop naast de link van het intake formulier.
  4. Login in het content management systeem van je website en plaatst het formulier op de plek waar je deze wilt hebben. Zie de FAQ van je content management systeem om te zien hoe dit werkt.
  5. Het intake formulier staat nu op je website.