Ideal koppelen

Om een iDeal link in je factuur te maken moet je de volgende handelingen verrichten.

1. Ga naar instellingen in Apollo.
  2. Klik op het tabblad koppelingen.
  3. Open het schuifje Factuur met iDeal link.
  4. Maak een Mollie account aan via deze link. https://www.mollie.com/dashboard/signup/2533261?l... Deze speciale link zorgt ervoor dat uw Mollie aan Apollo gekoppeld zit. Dit helpt ons bij eventuele ondersteuning hierbij.
  5. Als je Mollie account actief is, zoek dan de Live API key in Mollie op:
    1. Account > Instellingen
    2. Websiteprofielen
    3. Live en Test API-keys
    4. Kopieer de Live API-key
  6. Ga naar Apollo
  7. Plak de Live API-key in het live API-key veld onder instellingen > koppelingen > Mollie Api key (live)
  8. Klik op "instellingen opslaan".
Icon

Let op

Vanaf nu wordt op alle facturen die open staan, of verstuurd worden de iDeal link zichtbaar. Het is wel belangrijk dat je de optie ‘op factuur betalen’ gebruikt. Anders wordt de iDeal link niet zichtbaar. Dit kan je instellen onder instellingen > financiële instellingen > betaalmethodes.