Bedrijfsgegevens instellingen

Deze gegevens worden gebruikt op je factuur, periodieke factuur, coach contract en in de footer van je portal.

Het bedrijfslogo

Het logo wordt gebruikt rechtsboven in je portal, en op je factuur en coachcontract. De afmeting van het logo is maximaal 250px bij 250px en is een JPG of PNG formaat. Je kan het logo op de volgende manier plaatsen:

1. Ga naar instellingen.
  2. Klik op de link “kies een bestand” onder het grijze veld of…
  3. Sleep een bestand (.JPG of .PNG) van je computer.
  4. Klik rechtsboven op “instellingen opslaan”.

De bedrijfsnaam

De bedrijfsnaam kom terug op je coachcontracten, facturen, periodieke facturen en in je de footer van de portal. De bedrijfsnaam pas je op de volgende manier aan:

1. Ga naar instellingen.
  2. Klik in het veld naast het woord bedrijfsnaam.
  3. Type je bedrijfsnaam.
  4. Klik op instellingen opslaan.

Adres

Het adres kom terug op je coachcontracten, facturen, periodieke facturen en in je de footer van de portal. Het adres pas je op de volgende manier aan:

1. Ga naar instellingen.
  2. Klik in het veld naast adres.
  3. Vul de straat, het huisnummer, het adres en de stad in.
  4. Klik op instellingen opslaan.

Verstuur e-mailadres

Dit is een speciaal e-mailadres dat beveiligd is. Dit e-mailadres bestaat altijd uit jouw bedrijfsnaam.send@apollo.coach. Dit e-mailadres is beveiligd en hiermee zorgen we er voor dat jouw facturen en coachcontracten altijd bij je klanten aankomen. Je kan hier niets aan aanpassen.

Ontvangst- en reageer e-mailadres

Dit is gewoon jouw eigen e-mailadres. Als klanten op een factuur of contract reageren wordt deze reactie altijd naar dit e-mailadres gezonden. Hierdoor komen reacties gewoon in je jouw eigen mailbox binnen.

Mailimport e-mailadres

Om een email te importeren in jouw Apollo heb je een mailimport emailadres nodig. Dit is een e-mailadres dat alleen voor jouw systeem beschikbaar is. Dit emailadres kan je op de volgende manier gebruiken:

1. Ga naar instellingen > bedrijfsgegevens
  2. Hieronder staat in een grijze balk een emailadres omschreven.
  3. Kopieer dit emailadres.
  4. Ga naar de e-mail in jouw mailprogramma die je wilt koppelen aan een cliënt in het systeem.
  5. Stuur de email door naar het zojuist gekopieerde emailadres.
  6. Binnen 10 minuten zal de e-mail binnenkomen in de mail import.

Telefoonnummer

Het telefoonnummer kom terug op je coachcontracten, facturen, periodieke facturen en in je de footer van de portal. Een telefoonnummer voeg je als volgt toe.

1. Ga naar instellingen.
  2. Klik in het veld telefoonnummer.
  3. Vul de straat, het huisnummer, het adres en de stad in.
  4. Klik op instellingen opslaan.

KVK nummer

Het KVK nummer komt terug in de footer van de portal. Het KVK nummer voeg je als volgt toe:

1. Ga naar instellingen.
  2. Klik in het veld KVK nummer.
  3. Vul het KVK nummer in.
  4. Klik op instellingen opslaan.