Afspraak instellingen

Soms worden afspraken geannuleerd. Op deze pagina kan je aangeven tot hoe lang voor de afspraak een afspraak geannuleerd mag worden en welke melding er dan zicht baar wordt. Dit werkt als volgt:

1. Ga naar instellingen.
  2. Ga naar het tabblad afspraken instellingen.
  3. Geef aan hoeveel uur voor aanvang van een afspraak iemand een afspraak mag annuleren.
  4. Omschrijf bij “bericht bij annulering” het bericht dat je aan jouw cliënt wilt geven op het moment dat de afspraak niet meer geannuleerd kan worden. Deze wordt alleen zichtbaar als een cliënt binnen de ingestelde termijn annuleert.
  5. Klik op instellingen opslaan.

Standaard starttijd afspraak instellen:

1. Ga naar instellingen.
  2. Klik op het tabblad " afspraak instellingen".
  3. Selecteer middels de dropdown menu's het standaard tijdstip waarop je wilt dat je afspraak start.
  4. Als je nu een nieuw agenda item aanmaakt, en je selecteert de datum, dan zal het systeem dit als standaard starttijd selecteren.
Icon

Let op

Je kan altijd de standaard starttijd overschrijven in iedere individuele afspraak.

Standaard duur afspraak instellen:

1. Ga naar instellingen.
  2. Klik op het tabblad "afspraak instellingen".
  3. Selecteer het aantal uren en minuten aan dat een standaard afspraak duurt.
  4. Wanneer je nu een afspraak maakt zal Apollo.coach automatisch de duur instellen op de instelling die je hier gemaakt hebt.
Icon

Let op

Heeft een afspraak een andere tijdsduur dan een normale afspraak, dan kan je deze aanpassen in de agenda.