Onderwerp e-mails maken

Soms wil je niet de standaard e-mail meesturen met een factuur, periodieke factuur, offerte of contract omdat je een andere boodschap wilt communiceren. Hiervoor is de optie “onderwerp e-mails” gemaakt. Een onderwerp e-mail maak je als volgt:

1. Login in Apollo.
  2. Ga naar instellingen > tabblad e-mail instelling.
  3. Klik onder onderwerp e-mails op “nieuwe e-mail”.
  4. Geef de e-mail een onderwerp. (dit is ook het onderwerp van de e-mail als je hem verstuurd.)
  5. Schrijf de tekst van de e-mail.
  6. Voegen eventueel één of meerdere bijlages toe. Deze worden automatisch ingeladen bij de e-mail
  7. Klikt rechtsboven op” instellingen opslaan”.
  8. Ga nu naar een contract, (periodieke) factuur of offerte.
  9. Klik rechtsboven op “verstuur …” bij een contract, factuur of offerte.
  10. Er is nu een dropdown verschenen in deze pagina waar het onderwerp van jouw e-mail in staat.
  11. Selecteer het juiste onderwerp.
  12. De e-mail wordt ingeladen.
  13. Klik nu onderaan op de groene knop, verstuur.
Icon

Let op

Als je in een periodieke factuur de e-mail hebt geselecteerd, dan wordt deze altijd als default (standaard) gebruikt bij het versturen van een e-mail.