Factuur versturen

Wanneer je de inhoud van een email die bij een factuur hoort wilt aanpassen gebruiken je methode.

1. Ga naar de factuur die je wilt versturen.
  2. Klik rechtsboven op mail factuur.
  3. Je komt nu op de pagina waarop de inhoud van de email staat die jij verstuurd. De standaard inhoud van deze email kan je aanpassen onder instellingen. Link plaatsen. Ook kan je eventueel een bijlage toevoegen of zelf tekst toevoegen aan de email.
  4. Als je hiermee klaar bent klik je op “verstuur factuur”.

Meerdere facturen tegelijk versturen

Wanneer je meerdere facturen tegelijkertijd wilt versturen gebruik je deze methode.

1. Ga naar facturen.
  2. Selecteer de status concept.
  3. Selecteer nu door op de checkbox aan de linkerkant te klikken alle facturen die je wilt versturen.
  4. Klik nu op verstuur factuur bovenaan de pagina.
  5. Alle facturen worden nu verstuurd. Wacht met verder werken in dit browserscherm totdat dit proces klaar is.