Factuur emailadres afzender

Soms wil je de afzender van je facturen niet dezelfde laten zijn als de persoon die de behandelingen doet. Dit kan je op de volgende manier doen:

1. Login in Apollo.
  2. Ga naar instellingen.
  3. Klik op de tab bedrijfsgegevens.
  4. Scroll naar beneden naar het e-mailadres “factuur e-mailadres afzender”.
  5. Vul hier het e-mailadres in dat je als afzender wilt gebruiken.
  6. Klik rechtsboven op “instellingen opslaan”.
  7. Vanaf nu is je factuur afzender het e-mailadres wat je zojuist hebt ingesteld.
Icon

Let op

Gebruik een bestaand e-mailadres, anders krijg je geen reacties binnen als clienten vragen aan je hebben.