Facturen in boekhoudpakket zonder koppeling

We beschikken over uitgebreide boekhoudkoppelingen met  ReeleezeeExact en Snelstart (Twinfield in ontwikkeling)

Facturen inlezen in andere boekhoudpakketten

Ook dan kun je je facturen vanuit Apollo.coach vaak eenvoudig in een ander boekhoudpakket krijgen. Daar zijn 2 opties voor:

1. Optie 1: mailen naar een speciaal emailadres van jouw boekhoudsoftware leverancier.
  2. Optie 2: importeren

Mailen naar een speciaal emailadres van jouw boekhoudsoftware leverancier.

Veel boekhoudpakketten bieden de mogelijkheid van een "verkoopfacturen inbox" aan. Dit is een speciaal e-mailadres waar je je verkoopfacturen naartoe kunt sturen zodat deze ingelezen worden in je boekhoudpakket.

Vraag na bij je boekhoudpakket wat dit speciale e-mailadres is voor jouw administratie.

Vervolgens doe je het volgende:

1. Login in Apollo.
  2. Ga naar instellingen.
  3. Klik op de tab bedrijfsgegevens.
  4. Scroll naar beneden naar het e-mailadres “kopie verkoopfactuur”.
  5. Plaats hier het factuur-inbox-emailadres van jouw boekhoudpakket.
  6. Klik rechtsboven op “instellingen opslaan”.
  7. Vanaf nu wordt iedere factuur die verstuurd ook een kopie naar de verkoop-factuur inbox van je boekhoudpakket gestuurd.

Importeren
Veel boekhoudpakketten bieden de mogelijkheid om facturen te importeren vanuit andere bronnen. Om te beginnen exporteer je de gewenste facturen vanuit de Facturen pagina in Apollo.

Om facturen te exporteren moet je het volgende doen:

1. Ga naar facturen
  2. Selecteer d.m.v. de filters de periode waarover jij de facturen wilt exporteren.
  3. Selecteer met de checkboxen (vierkantjes links van iedere regel) de facturen die je wilt exporteren.
  4. Icon

Tip

Als je op het bovenste vierkantje klikt, boven alle regels selecteert het systeem alle regels in één keer.

1. Klik op "Download PDF(s)"
  2. Er komt nu een ZIP bestand uit Apollo met daarin de gevraagde facturen.
  3. Pak deze facturen uit op je computer, en mail ze door naar boekhoud pakket.