Algemene tekst op een factuur template plaatsen

Soms wil je een algemene tekst op een factuur template plaatsen om iets onder de aandacht te brengen bij je klant. Dit stukje tekst komt boven de factuurregels op de PDF te staan. Die doe je al volgt:

1. Login in Apollo
  2. Ga naar instellingen > financiële instelling > scroll naar factuur templates.
  3. Open de factuur template waar je een tekst wilt toevoegen.
  4. Scroll naar het veld “algemene omschrijving”.
  5. Plaats de algemene omschrijving tekst.
  6. Klik op instellingen opslaan
  7. Ga naar (periodieke) facturen.
  8. Ga nu naar een concept factuur, of maak een nieuw factuur waarbij de template gebruikt wordt. Standaard wordt deze tekst nu ingeladen en kan je deze overschrijven met je eigen tekst. Als je onder instellingen niets invult, dan blijft het veld ook leeg.
  9. Download eventueel de PDF door rechtsboven op “PDF” te klikken ter controle.
  10. Bij het versturen van de factuur wordt deze tekst op de factuur geplaatst.
Icon

Let op

De tekst blijft op de template factuur staan, totdat je m weer verwijderd.