Een algemene tekst op alle facturen

Soms wil je een algemene tekst op alle facturen. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw bankrekeningnummer hebt. Dit kan je als volgt doen.

1. Login in Apollo
  2. Ga naar instellingen > financiële instelling > algemene tekst op alle facturen.
  3. Plaats de algemene tekst voor alle facturen.
  4. Klik op instellingen opslaan.
  5. De tekst is nu aan alle facturen toegevoegd.
  6. Ga naar facturen
  7. Download eventueel de PDF door rechtsboven op “PDF” te klikken te controle.
  8. Bij het versturen van de factuur wordt deze algemene tekst op de factuur geplaatst.
Icon

Let op

De tekst blijft op alle facturen staan, totdat je m weer verwijderd.