Doelgroep maken via contacten

Een doelgroep maken via de contacten pagina.

1. Login in Apollo.coach.
  2. Ga naar de pagina contacten.
  3. Selecteer de checkbox (vierkantjes links naast de naam van de gebruiker) van de personen die je in een doelgroep wilt plaatsen.
  4. Klik op de blauwe link boven aan de lijst waar in staat “maak doelgroep van selectie”.
  5. Er verschijnt een popin venster.
  6. Bepaal of je deze personen in een bestaande doelgroep of in een nieuwe doelgroep wilt plaatsen. Als je in een bestaande doelgroep plaatst, ga dan naar stap 7, voor nieuw doelgroep lees door:
    1. Geef de doelgroep een naam.
    2. Klik op “maak doelgroep”
    3. Ga naar stap 9.
  7. Selecteer vervolgens de doelgroep(en) waarin je deze cliënten wilt plaatsen.
  8. Klik op “zet in doelgroep”.
  9. Je kom nu in een venster waar je een blauwe link naar je doelgroep ziet. Als je hier op klikt ga je door naar jouw doelgroep.