Doelgroep naar Excel

Doelgroep kan je ook exporteren naar Excel. Dit doe je als volgt:

1. Login in Apollo.coach.
  2. Ga naar doelgroepen.
  3. Klik op de doelgroep die je wilt exporteren.
  4. Selecteer alle contacten in de doelgroep die je wilt exporteren door een vinkje naast het contact aan te zetten. (Wil je ze allemaal in één keer selecteren, klik dan op het vierkantje helemaal linksboven aan de lijst. Hiermee worden alle contacten in één keer geselecteerd.
  5. Klik bovenaan de pagina op de link "exporteer naar excel".
  6. Er wordt nu een excel op je computer gedownload waar alle contactgegevens uit de standaard Apollo.coach in worden gezet.
Icon

Let op

Meestal kan je de download terugvinden in de map downloads op je computer.