Contact in doelgroep plaatsen

1. Login in Apollo.coach.
  2. Ga naar de pagina contacten.
  3. Klik op het contact die je in een doelgroep wilt plaatsen.
  4. Klik rechtsboven onder functies op “Plaats contact in doelgroep”.
  5. Er verschijnt een popin venster.
  6. Bepaal of je deze persoon in een bestaande doelgroep of in een nieuwe doelgroep wilt plaatsen. Als je in een bestaande doelgroep plaatst, ga dan naar stap 7, voor nieuw doelgroep lees door:
    1. Geef de doelgroep een naam.
    2. Klik op “maak doelgroep”.
    3. Ga naar stap 9.
  7. Selecteer vervolgens de doelgroep(en) waarin je deze cliënten wilt plaatsen.
  8. Klik op “zet in doelgroep”.
  9. Je kom nu in een venster waar je een blauwe link naar je doelgroep ziet. Als je hier op klikt ga je door naar jouw doelgroep.