Stuur wachtwoord reset mail

Als u cliënt niet kan inloggen in zijn portal, dan kun je een wachtwoord reset mail naar hem of haar toesturen. Deze wordt automatisch klaargezet door het systeem.

1. Klik op stuur wachtwoord reset mail.
  2. Voeg eventueel tekst toe aan de email die is klaargezet. (De standaard inhoud is aan te passen onder instellingen > email instellingen > portal login en reset mail.
  3. Klik op knop “verstuur reset mail”.
Icon

Let op

Ga ook na of je het schuifje “Sta inloggen portal toe” op groen heeft staan.