Contacten importeren

Via deze functie kun je contacten importeren. Je kunt één type rol per keer importeren.

1. Selecteer het type rol dat je wilt importeren.
  2. Sleep je Excel document naar het grijze veld of selecteer hem op jouw computer door op de blauwe link te klikken.
  3. Na het slepen of selecteren upload het systeem het document automatisch naar de database.
  4. Er wordt een pagina met meerdere kolommen gegenereerd.
  5. Match de velden uit jouw Excel met de velden in Apollo. Dit doe je door in de dropdown de omschrijving te selecteren die overeenkomt met de omschrijving in jouw Excel. Bijvoorbeeld: dropdown naam is ”Voornaam”, rij naam is “name”. Zo worden alle voornamen uit jouw Excel in het veld voornaam in het Apollo CRM geplaatst.
  6. Wanneer je dit voor alle velden hebt gedaan klik je op import.
  7. Alle gegevens staan nu in jouw Apollo.