Toegang krijgen tot dossier

Toestemming vragen om mee te lezen:

1. Login in Apollo
  2. Ga naar de client waar je bij wilt meelezen.
  3. Scroll naar de berichten functie.
  4. Als je nog geen toestemming hebt, dan staat hier een grote groene knop met “toestemming vragen”.
  5. Klik hier op. De gekoppelde coach ontvangt nu een mail met de vraag of hij jou kan toevoegen. (Hoe dit werkt, staat bij punt 7)
  6. Je ziet precies hoe laat en wanneer je de vraag hebt uitgestuurd naar de coach.
  7. Nadat de gekoppelde coach jou heeft toegevoegd, heb je toegang.

Toestemming geven om mee te lezen:

1. Login in Apollo of als je al ingelogd bent, klik op de link in de toestemmingsmail die je hebt ontvangen.
  2. Je komt in het profiel van de client.
  3. Onder gekoppelde coach staat nu ook “coaches met toegang”.
  4. Vul hier de naam de coach in die je toestemming wilt geven.
  5. De coach is nu toegevoegd en ontvangt hier een mail van.

Toestemming intrekken

1. Ga naar het profiel van de coachee waar je de toestemming van wilt intrekken.
  2. Onder “coaches met toegang” zie je wie er wel en wie er geen toegang heeft tot de coachees berichten.
  3. Klik op het kruisje naast de naam van de coach.
  4. De coach heeft nu geen toegang meer en ontvangt hier een bericht van.