Kennisbank

Op de kennisbank pagina kan je documenten plaatsen om deze te delen met cliënten. De volgende documenttypes worden ondersteund: .doc, .docx, .xls, xlsx, .pdf, .jpg, .svg. Ook kan je er Youtube video’s en andere embed code plaatsen. Hieronder staan alle mogelijkheden uitgelegd.

Een categorie maken:

De kennisbank kan je indelen in categorieën. Om een categorie te maken doe je het volgende:

1. Klik op de knop “nieuw” bovenaan de pagina.
  2. Bepaal eventueel nu al wie je toegang wil geven tot de hele categorie. Dit kan je ook laten doen en ook per document.
  3. Geef de categorie een naam bij “Naam categorie”.
  4. De categorie is verschenen op de overzichtspagina.

Een document, video of tekst onder een categorie plaatsen:

Onder een categorie kan je meerdere documenten toevoegen. Zoveel als je wilt. Dit doe je als volgt:

1. Klik onder de categorie waar je een document, video of tekst wilt plaatsen op “nieuw document”.
  2. Geef deze een naam bij het veld “titel”.
  3. Upload een bestand door:
    1. Klik op de blauwe link “kies een bestand” of sleep een bestand naar “voeg documenten toe door te slepen of selecteren”.
    2. Selecteer een bestand op jouw computer.
    3. Klik op openen.
  4. Of plaats een link van een bijvoorbeeld een video op een externe website door een URL te plakken in het veld, “en/of URL naar extern document”.
  5. Of sluit een embedcode in door deze te kopiëren van de website waar je hem vandaan haalt en te plakken in het veld “en/of embedcode”
  6. Of voeg een tekst voor onder de embedcode toe door deze te plaatsen in het veld “tekstuele toevoeging”.
Icon

Let op

Na het plaatsen verschijnt deze link of het document nog niet in de portal. Je moet een gebruiker ook toegang geven.

Toegang geven tot een document, video, tekst of hele categorie:

U kunt cliënten individueel toegang geven tot een document. Dit doet u op de volgende manier:

1. Klik op het document of de categorie.
  2. Typ de naam van de persoon die u toegang wilt verlenen achter “maak zichtbaar voor” onder toegang.
  3. Deze persoon heeft nu toegang tot het document, of de categorie in zijn/haar portal.
Icon

Let op

U moet de betreffende cliënt wel toegang geven tot de portal.