Een document in een categorie plaatsen

Een document, video of tekst onder een categorie plaatsen:

Onder een categorie kan je meerdere documenten toevoegen. Zoveel als je wilt. Dit doe je als volgt:

1. Klik onder de categorie waar je een document, video of tekst wilt plaatsen op “nieuw document”.
  2. Geef deze een naam bij het veld “titel”.
  3. Upload een bestand door:
    1. Klik op de blauwe link “kies een bestand” of sleep een bestand naar “voeg documenten toe door te slepen of selecteren”.
    2. Selecteer een bestand op jouw computer.
    3. Klik op openen.
  4. Of plaats een link van een bijvoorbeeld een video op een externe website door een URL te plakken in het veld, “en/of URL naar extern document”.
  5. Of sluit een embedcode in door deze te kopiëren van de website waar je hem vandaan haalt en te plakken in het veld “en/of embedcode”
  6. Of voeg een tekst voor onder de embedcode toe door deze te plaatsen in het veld “tekstuele toevoeging”.
Icon

Let op

Na het plaatsen verschijnt deze link of het document nog niet in de portal. Je moet een gebruiker ook toegang geven.