E-mails importeren

De mailimport functie helpt je om belangrijke e-mail in jouw systeem op te slaan.

Email importeren

Om een email te importeren in jouw Apollo moet je het volgende doen.

1. Ga naar instellingen > bedrijfsgegevens.
  2. Hieronder staat in een grijze balk een e-mailadres omschreven.
  3. Kopieer dit e-mailadres.
  4. Ga naar de email in jouw e-mailprogramma die je wilt koppelen aan een cliënt in het systeem.
  5. Stuur de email door naar het zojuist gekopieerde e-mailadres.
  6. Binnen 10 minuten zal de e-mail binnenkomen in de mail import.

Email koppelen aan een persoon

Nadat een email is binnengekomen in jou Apollo systeem wil je hem graag koppelen aan de persoon waarbij je deze e-mail wilt bewaren. Dit doe je als volgt.

1. Ga naar de mailimport pagina.
  2. Klik op de e-mail die je hebt doorgestuurd.
  3. Typ de naam van het contact bij “wijs toe aan”, deze verschijnt automatisch als deze persoon al in je systeem staat. Zo niet, voeg deze dan eerst toe in het systeem.
  4. Klik vervolgens op wij toe aan contact.

Bijlage naam aanpassen

Wanneer er een bijlage aan jouw email vastzit krijgt deze een speciale code. Deze naam kan je aanpassen. Dit doe je als volgt.

1. Klik op hernoem rechts van de bijlage.
  2. Typ de naam die het bestand moet krijgen.
  3. Klik op opslaan.