Een bestand laten sturen

Soms wil je een bestand meesturen met jouw bericht. Dat kan ook eenvoudig via het dashboard en werkt als volgt:

1. Login in de client login omgeving.
  2. Client komt binnen op het dashboard.
  3. Onder de plek waar hij een bericht kan plaatsen staat een link “of kies een bestand op uw computer”.
  4. Laat je client hier op klikken en een bestand op zijn computer selecteren.
  5. Laat je client het bestand selecteren en op “openen” klikken.
  6. Het bestand wordt nu automatisch in het systeem geupload.
  7. Laat je client nu vervolgens op “verstuur” klikken.
  8. Het bestand komt nu automatisch in jouw systeem terecht.