Cliënt login als app installeren

Om jouw klanten meer gebruik te laten maken van de cliënt login, is het vanaf nu ook mogelijk om deze als app te installeren. Hieronder staat uitgelegd hoe dat werkt voor een IOS (iphone) en een Android telefoon.

De cliënt login als app installeren op een iphone.

1. Pak je telefoon en open de safari browser.
  2. Surf naar de client login pagina. Dat is altijd https:// (bedrijfsnaam coach) . apollo.coach
  3. Als je op deze pagina bent, klik je op het onderaan de Safari browser op het icoon in het midden met vierkantje met het naar boven wijzende pijltje.
  4. Er opent een nieuw menu.
  5. Scroll een beetje naar beneden totdat je deze zesde knop tegenkomt waarin staat:”Zet op beginscherm”.
  6. Klik daar op.
  7. Er opent nu een scherm met het Apollo.coach icoon, de Apollo.coach naam en rechtsboven een knop, ‘”voeg toe”.
  8. Klik op deze knop
  9. De app staat nu op het beginscherm van je Iphone.

De client login als app installeren op je Android telefoon:

1. Pak je telefoon en open de Chrome browser.
  2. Surf naar de client login pagina. Dat is altijd https:// (bedrijfsnaam coach) . apollo.coach
  3. Als je op deze pagina bent, klik je op de drie puntjes rechts in het scherm
  4. Tik op “Toevoegen aan startscherm”.
  5. Bevestig door op toevoegen te tikken.
  6. Je krijgt een melding of je de App op je startscherm wilt toevoegen, bevestig door nogmaals op “Toevoegen” te tikken.
Icon

Let op

LET OP: het is nog niet mogelijk om je eigen icoon voor de app te gebruiken.