Inloggen pagina

Pagina’s is de plek waar je alle teksten kan aanpassen die leesbaar zijn via of op je portal. Hieronder staat per pagina uitgelegd wat je er kan aanpassen, en hoe dit werk.

Inloggen

Dit is de login pagina van jouw portal. In het tekstveld kan je de tekst boven het veld waar je je emailadres en wachtwoord invult aanpassen. Dit doe je op de volgende manier:

1. Ga naar pagina’s.
  2. Klik op de pagina inloggen.
  3. Zet je cursor in het de teksteditor.
  4. Type de tekst die boven de velden wilt hebben.
  5. Gebruik eventueel titels en subtitels om onderscheid in de teksten aan te geven.
  6. Als je klaar bent klik je op de knop ”publiceren” recht onderaan de pagina.