Koppel Outlook of Google Calender

Apollo geeft de mogelijkheid om de afspraken die worden geboekt via de portal te synchroniseren met de je Google Calender of Outlook agenda. Dit werkt als volgt.

Synchroniseren met Outlook

Om je geboekte afspraken in je Outlook agenda te krijgen moet je het volgende doen:

1. Ga naar afspraken.
  2. Klik op Toon agenda URL
  3. Kopieer de agenda URL door op “kopieer link naar klembord” te klikken of door de link te selecteren en CTRL-C (Microsoft), CMD-C (Apple) te klikken.
  4. Ga naar uw Outlook webomgeving via https://outlook.live.com/owa/
  5. Login hier in met je Outlook gegevens.
  6. Klik linksboven op de tegel met negen puntjes.
  7. Selecteer agenda
  8. Klik op agenda toevoegen
  9. Klik nu op abonneren via internet.
  10. Plak de link hier die je zojuist gekopieerd hebt door CTRL-V (Microsoft) CMD-V (Apple)
  11. Geef de agenda een naam.
  12. Kies eventueel een kleur en pictogram.
  13. Klik op importeren.
  14. Sluit het venster.
  15. De agenda is nu in de rechterkolom verschenen.
Icon

Let op

Synchroniseren met Outlook Agenda kan een vertraging van 4 uur hebben. Over het algemeen duurt het een kwartier. Dit probleem zit aan de kant van Microsoft. Helaas hebben wij hier geen invloed op.

Synchroniseren met Google Calender

Om je geboekte afspraken in je Outlook agenda te krijgen moet je het volgende doen:

1. Ga naar afspraken.
  2. Klik op Toon agenda URL.
  3. Kopieer de agenda URL door op “kopieer link naar klembord” te klikken of door de link te selecteren en CTRL-C (Microsoft), CMD-C (Apple) te klikken.
  4. Ga naar de Google Calender online omgeving https://calendar.google.com
  5. Login hier in met je Google gegevens.
  6. Klik op de + achter “Andere kalenders” in de linker kolom.
  7. Klik op “from URL”.
  8. Plak de link hier die je zojuist gekopieerd hebt door CTRL-V (Microsoft) CMD-V (Apple)
  9. De agenda is nu in de linkerkolom van de Google Calender toegevoegd.
Icon

Let op

Synchroniseren met Google Calender kan een vertraging van 4 uur hebben. Over het algemeen duurt het een kwartier. Dit probleem zit aan de kant van Google en hebben wij helaas geen invloed op.