Export uren voor EMCC EIA

Veel coaches laten zich ieder jaar accrediteren door de EMCC voor hun EIA. Hiervoor dien je een urenverantwoording aan te leveren. Door al jouw intervisie, coaching, leermomenten, evaluaties, supervisies en professionele ontwikkelingsuren in de agenda te plaatsen, kan je dit in één keer exporteren naar Excel. Dit doe je als volgt:

1. Selecteer de periode d.m.v. filters waarover je een export wilt maken.
  2. Klik op de checkbox naast verwijderen bovenaan de overzichtspagina.
  3. Alle uren voor die periode worden geselecteerd. Als je bepaalde uren niet in je export wilt meenemen, zet het vinkje voor die regel dan uit.
  4. Klik vervolgens op “exporteer EIA uren naar Excel”.
  5. Er wordt een bestand op jouw computer gedownload waarin alle uren benoemd staan. Deze zijn per categorie georganisaeerd.