Afspraak verwijderen

Met deze functie kan je een afspraak of herhalende afspraak verwijderen.

1. Selecteer de afspraken die je wilt verwijderen door het aanvinken van de voorstaande checkbox.
  2. Klik vervolgens op verwijderen.
  3. Klik nu op JA in het popin scherm.
  4. Alle afspraken zijn definitief verwijderd uit de database.

Een herhaal afspraak verwijderen

1. Ga naar afspraken.
  2. Klikt op een willekeurige afspraak in de reeks die je hebt aangemaakt.
  3. Klik rechtsboven onder functies op "verwijdere alle afspraken uit deze serie".
  4. Het systeem verwijdert nu alle afspraken die in deze herhaal reeks voorkomen.