Afspraak in grafische modus

Ook vanuit de grafisch modus kan je een afspraak (moment) maken. Dit werkt als volgt:

1. Ga naar afspraken.
  2. Klik op de dagen en het tijdstip dat je een afspraak wilt maken.
  3. Er verschijnt een groene knop met “afspraak maken”.
  4. Klik hierop.
  5. Je komt vervolgens op de afspraak pagina waarin de tijd en datum automatisch zijn overgenomen vanuit de grafisch interface.
Icon

Let op

De grafisch interface houdt ook de standaard afspraak duur aan uit de instellingen. In de afspraak pagina zelf kan je deze overschrijven.