Afspraak herinneringen

Als je een afspraak herinneringen wilt gebruiken, dan moet je deze aanzetten, het moment instellen dat je wilt dat een herinnering verstuurd wordt en inhoud van de email aanpassen. Hier kan je eventueel tags voor gebruiken.

Afspraak herinneringen aanzetten:

1. Login in Apollo.
  2. Gaan naar instellingen > tabblad afspraak instellingen.
  3. Scrol naar beneden naar “functies”.
  4. Zet het vinkje achter “stuur automatisch afspraak herinnering” aan.
  5. Stel het aantal uur in voor de afspraak dat je wilt dat de herinnering verstuurd wordt.
  6. Klik rechtsboven op “instellingen opslaan”.

Afspraak herinneringen e-mail instellen:

1. Login in Apollo.
  2. Gaan naar instellingen > tabblad e-mail & PDF instellingen.
  3. Scrol naar “afspraakherinnering” en klik op het pijltje rechts.
  4. Er opent een veld met “e-mail naar client”.
  5. Klik op het pijltje rechts.
  6. Schrijf hieronder je e-mail.
  7. Gebruik onderstaan tags om specificaties aan je e-mail toe te voegen.

Te gebruiken tags afspraak herinneringen:

Om een e-mail op te maken kan je volgende tags bepruiken:

• ||FULLNAME||
  • ||COACHFULLNAME||
  • ||FULLDATE||